Voedingsapps

Soms kan het handig zijn om een tijdje bij te houden wat je eet, of juist na te gaan of de producten die je koopt wel passen in een gezonde voeding of juist omdat je een recept zoekt dat gemakkelijk en snel te bereiden is. Daarvoor zijn tegenwoordig veel hulpmiddelen online beschikbaar. Op deze pagina wordt een aantal apps in alfabetische volgorde besproken. Hierbij gaat het om apps die door instanties gemaakt zijn die garant staan voor betrouwbare informatie.

Doping, voedingssupplementen, sport en bewegen

Beweeg je wel genoeg? Komt je training wel overeen met het uiteindelijke doel wat je voor ogen hebt? Vragen die je vroeger vooral besprak met een trainer-coach. Tegenwoordig zijn er steeds meer online hulpmiddelen en gadgets die je daarbij kunnen helpen.
Wie zijn/haar prestatie wil verbeteren wordt geconfronteerd met de vraag: supplementen nemen? En welke dan? Ook daarvoor zijn informatieve apps beschikbaar. De apps die op deze site vermeld staan zijn afkomstig van instanties die garant staan voor het verstrekken van betrouwbare informatie.