• Sport is passie!
    person-jogging-3601094

    Sport is passie!

    En sporters willen graag één ding: winnen… Met een goed getimede en uitgebalanceerde sportvoeding kun jij het beste uit jezelf en uit je team halen. Wil jij hier meer over weten? Neem dan eens contact op voor een voorlichtings bijeenkomst of een interactieve workshop over sportvoeding voor jouw sportvereniging of sportbond.

    Lees meer Contact

  • Het beste uit jezelf halen
    exercise-hobby-jog-jogger-7432

    Het beste uit jezelf halen

    Sportvoedingsadvies op maat voor kracht-, duur- en spelsporters op recreatief en topniveau. Afstemmen van je sport- voedingsschema op training en wedstrijdschema. Aanpassen voedings- richtlijnen op persoonlijke, medische en sociale omstandigheden.

  • Onderwijsmaterialen
    woman-standing-on-stone-near-body-of-water-374907

    Onderwijsmaterialen

    Wat leer jij de fitnessinstructeurs, trainers/coaches, sportmasseurs en andere begeleiders rondom de sporter tijdens hun opleiding over sportvoeding?

    Onderwijsmaterialen

anneke-palsma

Zoek je een advies voor voeding bij jouw sport, dan kun je bij mij terecht.

Drs. Anneke Palsma

Blog

Palsma sportvoedingsadvies

De missie van Palsma Sportvoedingdsadvies luidt:

Het verbeteren van sportieve prestaties op een gezonde manier door het vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk in de vorm van onderwijsmaterialen op maat, educatie van begeleiders rondom de sporter, beleid met betrekking tot sportvoeding voor sportclubs, verenigingen, en sportbonden, educatie op scholen en sportvoedings- en leefstijladviezen voor individuele sporters op recreatief en topniveau en fitnessers.

Portfolio